1978546.jpg

Tässä on sukumme aloittaja, Henry Monday. Tämä miekkonen on horoskoopiltaan oinas, ja elämäntavoitetta en muista. Hän tykkää naisista, joilla on hyvä kunto, ja jotka meikkaavat. Hän tosin ei millään voi sietää lihavia naisia.

1978589.jpg

Tässä on kuva Henryn talosta. Ei mikään sievä, mutta silti käyttökelpoinen. Henry oli ostanut suurimmanosan kirpputorilta, tosin jotkut kalusteet hän peri vanhemmiltaan, esim. uunin ja jääkaapin.

1978624.jpg

Tässä on naamakuva Henrystä.

1978831.jpg

Henry päätti mennä heti testaamaan uutta sänkyään. Kovahan se oli, mutta tällä hän joutui nyt tällä hetkellä elämään, valitettavasti.

1978839.jpg

Hän kuitenkin hyppäsi pystyyn sängyltä, kun hän näki postinkantajan.

"Päivää", Henry sanoi ystävällisesti. "No hei.", postinkantaja sanoi. "Kai sä tulit antaa mullekki lehden?", Henry kysyi. "Sullesulle."

1978843.jpg

Henry otti lehden maasta, ja päätti heti hankkia töitä. Kuitenkaan ei ollut mitään sellaista paikka, mistä Henry olisi pitänyt. Piikkien, likaisten pyyhkeitten, tai ruumisten seassa ei olisi ollut todellakaan kiva liehua.

1978853.jpg

Henry näki hurmaavan kissan, jota hän päätti kutsua Arskaksi. Henry päätti mennä silittämään kissaa, vaikka allergisena kissoille ei olisi kannattanut.

1978867.jpg

Tähän iloiseen kuvaan päätän ensimmäisen jakson.

 

ANTEEKSI OSAN LYHYYDESTÄ YM, MUTTA MINULLA ON MUUTENKIN NIIN KIIRE KAIKESSA! LUPAAN TEHDÄ KAKKOS OSASTA PALJON PIDEMMÄN :)

Kommentit ovat salittuja!