Noniin, elikkäs tämä nyt on se kuuluisa TOINEN OSA jota tein 2h ja sitten painoin vahingossa rastia, kiitos itselleni. Kakkos osa oli jo MELKEIN VALMIS JA NYT JOUDUN LAITTAMAAN UUSIKSI -.-''' HUOOHOHhh.. Tähän osaan tulee kylläkin vain jotain 20 kuvaa, koska oikeasti mulla meni hermot. Laitan ne kuvat nyt UUSIKS mitä mä otin.. Jessss.. Mutta valituksistani huolimatta.. Olkaa hyvät: (Ps. Sisältää kirosanoja, joten laitan tämän ikärajaksi nytten vaikkapa K-13, koska tässä osassa näette myös kröhkröh.. Hieman semmoista materiaalia..):

1979313.jpg

"Hei, mies. Oletko uusi täällä?", nainen kysyi Henryltä.

"Joo, mut painu nyt vittuun siitä.", Henry sanoi. Henry halusi naisen nopeasti pois, nimittäin tuo nainen muistutti hänen äitiänsä pritulleen. "Hyh.. Meidän aikaan nuoruudessa moiset osasivat käyttäytyä!", nainen huusi Henrylle. "Joo haista vaa piiitkät paskat.", Henry sanoi murheissaan. Henrylle tuli nimittäin myös kyynel silmälle, kun hän ajatteli tämän äitiä.

1979320.jpg

Tuo kissakin häipyi toistaiseksi näkyvistä, koska kissa taisi olla sen rouvan puolella. "Painu sinäkin sitten nussimaan sitä sun äitiis, jos sul on viel sell..", Henry purskahti itkuun. "Eieieieieieieieiei, ole mies, Henry! OLE MIÄS!", Henry käski itseään olemaan mies siis.

HEI TÄHÄN VÄLIIN PITÄISI TULLA TUUUHAT KUVAA MUTTAKUN EN NYT JAKSANUT LAITTAA JOS NYT TAAS MENISI SILLEIN JA HENRY OLI TÄSSÄ VÄLISSÄ MENNYT OSTAMAAN VAATTEITA TULEVALLE MORSIAMMELLEEN, ELI..

1979358.jpg

.. hänelle, jonka nimi sattumoisin oli Hille. Nyt Henry uskoi rakkauteen ensisilmäyksellä, tosiaankin. Hille vei Henryn jalat taivaaseen, ja huulet viellä ylemmäs.

1979430.jpg

"Hei, eiks tänää pitäis olla lumisadetta?", Henry yritti keksiä 5 minuutin hiljaisuuden jälkeen jotain puhuttavaa.

1979453.jpg

"Öö, kello taitaa näyttää niin paljon, et mun pitää mennä tekee.. Uunijäätelöö! Ja mun puhelin on rikki, joten..", Hille aloitti, kunnes Henry haukoitteli ja sanoi: "Jäisit nyt edes hetkeksi, edes minuutiksi. Sä huomaat mus paljon hyvii puolii, oikeesti.", Henry sanoi. "Hmm.."

1979470.jpg

"Jäisit nyt hetkeks, oo kiltti oo kiltti!", Henry aneli. "N-no, onhan meillä tunti aikaa.. Mut tee muhun vaikutus, muuten sä menetät elämäs!", Hille naurahti. "Niin menetänkin..", Henry ajatteli. "Hei! Ennustajaeukko, tuus tänne.", Henry komensi kuin kissa hiirelle. "Niin?"

1979497.jpg

"Ennusta meidän tulevaisuus.", Henry käski. "Anteeksi kuinka?", ennustaja kysyi irvistäen.

"Ennusta, sä saat palkkioks mun ilon.", Henry vitsaili. "Juu tuota.. Ei kiitos.", ennustaja virnisti pallolleen, tai Henrylleen, ei sitä ikinä tiedä, vaikkei molemmille. "Ei tällä kertaa, kultaseni. Pallo on jo liian likainen, ettei sen sisälle nää mitään, ei edes puhdistusaine auta siihen.", ennustaja luennoi. "Mrh..", Henry murahti.

1979555.jpg

30minuutin päästä Hille oli huomannut Henryssä kivoja piirteitä, esim hassu huumorintaju, ja mielikuvitus.

"Ajattele, jos sun poikaystävä olis tämmönen, joka pitäis ain tämmöstä ilmettä, Hille! Eiks se ois aik söpöö? Se näyttäis ihan pessimistiseltä pesukarhulta, hehee!", Henry tosiaan yritti kaikkensa hurmatakseen Hillen.

1979578.jpg

"Kuules, ketkä vain eivät ole mun arvosii, et silleen, baby.", Hille virnisti, ja kiusasi Henryä.

"Mitä sul on tossa?", Hille kysyi, ja osoitti Henryn paitaa. Henry katsoi alemmas, ja pian hän tunsi Hillen lämpimän ja sileän sormen hänen nenänsä päällä. "Häähää! Menit lankaan!", Hille naurahti. "Enkä mennyt!", Henry väitti.

1979637.jpg

Pian se tapahtui, se mistä "kaikki puhuvat", nimittäin Henry suuteli toisen suudelmansa elämässään! Hän oli nimittäin kerran suudellut äitiään, mutta sitten hänen äitinsä jo kuoli.

"Mä taidan tykätä sust, ihan pikkusen siis vaa.", Henry sanoi.

"Mä en tykkää sust pikkusen, vaan mä rakastan sua.", Hille runoili. <3

1979780.jpg

"Sun kaula maistuu ihan mansikalta, mut sä haiset ihan silakalta.", Henry heitti.

"Lopeta!", Hille hirnui innosta. "En, mä haluun et sä jäät mun rinnalle aina, ikuisiks ajoiks.", Henry sanoi nuoleskellen Hilleä.

1979800.jpg

.. kunnes Hille muutti taloon tuoden kokonaiset 400 simoleonia! Huhhuh mikä summa! Hille oli myös erittäin tyytyväinen makuunsa, nimittäin hän oli titititiiii.. SKORPIOONI JOKA TYKKÄSI LÄSKEISTÄ JA HAISEVISTA MIEHISTÄ :-) Niin sitä pitää. Mutta kuiteskin, tässä on viimeinen kuva vanhasta Hillestä, nimittäin nyt on makeoverin aika..

1979829.jpg

Tunnistatteko? No te jotka ette tunnistaneet, tässä on Hille, Lettipää varsinainen =) Mielestäni oikein kaunis.

1979861.jpg

Tunnin kuluttua:

"Uuhhh! ÄLÄ TEE NOIN KOVAA! SATTUUU AAHH!!", Hille luennoi, mutta nautti.

Tähän jätin pervomaisen lopun :-) Mutta ei tästä ihan tullut 20 kuvaista. Lupaan panostaa kolmas osaa varten, ja tavoite onkin saada ainakin 35 kuvaa! Se tulee joko huomenna, tai viikon päästä, koska lähdemme Ruotsiin viikoksi syysloman kunniaksi =) Kommentit ovat sallittuja.