Eli tein tylsyyden puutteeksi EXTRAN, ja en jaksanut tehdä kokonaista osaa, koska pitää viellä pakata ja ym :) Ensi viikon keskiviikkona saattaa tulla 50 kuvan 4 osa, missä tulee tapahtumaan paaaaljon paljon yllätyksiä :D Ps. Teen myös parhaillaan tarinaa, ja linkitän sen jossain vaiheessa, jos haluat vaikkapa kipaista selailemassa tarinaani :D Mutta tässä Extranne, olkaa hyvät:

 

1982261.jpg

Hille juoksi nopeasti Henryn luo. "Arvaa mitä?", Hille kiljui innoissaan. "No mitä?", Henry kysyi. " ME SAADAAN VAUVA! IIIIIIIIK!", Hille kirkui ja rupesi nostelemaan ja kieputtelemaan Henryä. "Vau! Tiiätsä sen sukupuolta? Se on varmasti tyttö! Jee!", Henry sanoi. Hille meni hiljaseksi. "Öhh.. En mä tiedä, mut.. Kai se on ok jos me saadaankin poika, eikö tyttöö?", Hille kysyi Henryltä. "Haha, tietenkin on. Olen vain aina halunnut tytön.", Henry virnisti. "No hyvä..", Hille helpottui.

1982263.jpg

"Iskän pikku kullanmuru, ootsä siel? Ootsä siel, pudupudu, sul on maailman ihanin äiti, joo.", Henry leperteli katsoen Hillen rintoja. Hille vain keskittyi Henryn käsien liikuttamiseen. "Älä sitten hirveän kovaa, ettei se mee taapksepäin tai jotain.", Hille varoitti. "Haloo, joo en eik se menis."

1982284.jpg

"Öö, kulta..", Henry sanoi.

"Niin?"

"Kai sä silti meet töihin, kuuuuu katoss.. Muuten me ei saada rahaa?", Henry kysyi huolestuneena.

1982286.jpg

"Tottakai käyn, mutta kai säkin oot hankkinu jonkun työpaikan?", Hille kysyi.

"Joo, tota.. Oon mä politikasta..", Henry punastui.

"Politiikast.. Haha, okei. Kai siitä saa *naurua* jotai?", Hille kysyi. "Saasaa, jotain.", Henry sanoi murheellisena.

Politiikka on tunnettu naurettavista asuistaan, joissa pitää olla pellennenä aloittelijoilla. (MIELIKUVITUS.COM :D)

1982291.jpg

Hille otti yleensä "vessaan" mukaan SimCityn hesarin, ja luki, että Haris Pilton on tosiaan poikaystävineen Stadissa. "Voi elämä.", Hille ajatteli. "Toivottavasti Henry ei saa kuulla tästä.", Hille pohdiskeli mielessään.